Dogodki

Delavnica Trženje in razvoj celovite podobe proizvodov
26. januar 2015
Razvojna agencija mesta Čakovec – Čakra d.o.o. v okviru projekta »Implementacija tržno/promocijskega sistema za lokalne heterogene kmetijske pridelke in izdelke višje kakovosti« (akronim projekta: Zeleno podeželje) sofinanciranega iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, organizira delavnico z naslovom »Trženje in razvoj celovite podobe proizvodov«.
Več
Promocija projekta na sejmu Pazi kaj ješ v Puli
14. november 2014
Na dvodnevnem sejmu certificiranih ekoloških proizvodov Pazi kaj ješ v Puli, bo 14. in 15.11.2014 potekala predstavitev projekta Zeleno podeželje, v okviru katere bodo kmetijski proizvajalci predstavili svoje proizvode ob degustaciji in prodaji avtohtonih in ekoloških kmetijskih proizvodov.
Več
Promocija projekta na Narava - zdravje 2014
13. november 2014
Sejem se bo odvijal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani od 13.-16. novembra 2014. Sejem Narava – zdravje temelji na dolgoročnih trendih povečevanja ekološke zavednosti in pomembnosti zdravega načina življenja.
Več
Ludbreški sejem
22. Ludbreški gospodarski sejem
4. september 2014
Sestavni del dogodka Dnevi ludbreške Svete Nedelje bo tudi letos 22. "Ludbreški gospodarski sejem", ki se bo odvijal v centru mesta od 4. do 7. septembra, na njem pa bo sodelovalo več kot 50 razstavljavcev iz celotne regije.
Več
Zeleno podeželje na sejmu Agra v Gornji Radgoni
23. avgust 2014
Na sejmu AGRA 2014 se bodo odvijale tudi promocije v okviru preko mejnega projekta Zeleno podeželje. Na stojnicah bomo vsak dan gostili kmetije iz Slovenije in iz Hrvaške. Kmetje bodo svoje kmetije na stojnicah Zeleno podeželje tudi predstavili, ter pripravili kakšno degustacijo svojih dobrot.
Več
Promocija projekta na manifestaciji Porcijunkulovo v Čakovcu
1. avgust 2014
Promocijski prostor projekta je bil postavljen na samem vhodu v Perivoj Zrinskih, kjer je pod okriljem projekta na stojnicah svoje proizvode predstavilo nekaj kmetijskih proizvajalcev z eko in bio certifikati.
Več
Animacijska delavnica: Individualne in skupne blagovne znamke
27. marec 2014
Udeležencem delavnice je predstavila razvoj in pomen blagovnih znamk, razlike med individualnimi in skupinskimi blagovnimi znamkami ter pomen celostne podobe za uspešno trženje.
Več
Animacijska delavnica: Štajersko Prekmursko bučno olje
19. marec 2014
Delavnica Možnosti proizvodnje in trženja bučnega olja kot izdelka z geografsko označbo „Štajersko Prekmursko bučno olje“ je potekala 19.3.2014 v prostorih podjetja Kodila d.o.o.
Več

Novice