Dogodki

Delavnica Trženje in razvoj celovite podobe proizvodov
26. januar 2015

Razvojna agencija mesta Čakovec – Čakra d.o.o. v okviru projekta »Implementacija tržno/promocijskega sistema za lokalne heterogene kmetijske pridelke in izdelke višje kakovosti« (akronim projekta: Zeleno podeželje) sofinanciranega iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, organizira delavnico z naslovom »Trženje in razvoj celovite podobe proizvodov«.

Delavnica bo potekala 26.1.2015 od 9.00 do 14.00 v Mali dvorani zgradbe Pučko Otvoreno Učilište »Dragutin Novak«  na naslovu Trg Svetog Trojstva 19, 42230 Ludbreg.

Ključni cilj delavnice je seznanitev potencialnih projektnih upravičencev z aktivnostmi in cilji projekta ter seznanitev projektnih udeležencev z osnovami trženja, marketinškimi orodji in s strategijami za povečanje prodaje ter možnostmi vključevanja v projektne aktivnosti.

Cilj delavnice je z interaktivnim pristopom predstaviti in analizirati ustrezne možnosti za kmetijske produkte in izdelke višje kvalitete - promocija in prodaja želenih produktov in storitev. Poseben poudarek bo na spletni prodaji in prepoznavnosti na spletu, s končnim ciljem povečanja prodaje v današnjem okolju, polnem gospodarskih izzivov.

Udeleženci bodo prejeli delovno gradivo, delo pa bo prilagojeno individualnim potrebam in strokovnim zahtevam udeležencev.

Nazaj

Novice