Dogodki

Promocija projekta na Narava - zdravje 2014
13. november 2014

Vabimo vas na 45. sejemsko prireditev Narava – zdravje 2014.  Sejem se bo odvijal  na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani od 13.-16. novembra 2014.

Sejem Narava – zdravje temelji na dolgoročnih trendih povečevanja ekološke zavednosti in pomembnosti zdravega načina življenja. Celoten projekt, ki obsega razstavo in strokovni del, želi prikazati raznolikost in celovitost narave, ki danes vpliva na vsakdan naše celotne družbe. Prireditev bo sestavljena iz več tematsko zaokroženih sklopov, ki za obiskovalca obdelujejo več načinov zdravega življenja in sožitja z naravo, razstavljavcem pa omogočajo, da se usmerjeno predstavijo obiskovalcem. Dogajanje na sejmu bo v letošnjem letu zaokroženo v šestih tematskih sklopih: prehrana, zdravje, gibanje, wellness, naravna kozmetika in zeleno sobivanje.

Kmetijsko gozdarski zavod Murska Sobota skupaj z partnerji letos na sejmu Narava - zdravje predstavlja preko mejni projekt Zeleno podeželje. Na sejmu se bodo odvijala promocija v okviru projekta.  Veselimo se srečanja z vami!

Vljudno vabljeni!

Nazaj

Novice